Valitse sivu

Valmistujaiskukat kruunaavat juhlapäivän. Onnittele vastavalmistunutta persoonallisella kukkavalinnalla!

Perinteisiä ruusuja, kesäisiä pioneja ja eksoottisia orkideoja – leikkokukkavalikoima tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja valmistuneiden muistamiseen.

Kukilla on tärkeä rooli myös valmistujaisjuhlissa. Koulunsa päättänyttä muistetaan yksittäisillä kukilla päivän eri juhlatilaisuuksissa. Yksinään ojennettavan kukan täytyy olla näyttävä ja suurikukkainen ollakseen tarpeeksi juhlava.

Jos et pääse juhlimaan valmistunutta paikan päälle, valmistujaiskukan tilaaminen kotiovelle on arvokas ja tyylikäs tapa muistaa koulutaipaleensa päättänyttä.

Ruusu valmistuneelle

Ruusut

Ruusut ansaitsevat paikkansa ykköskukkana ylioppilas- sekä valmistujaisjuhlissa. Perinteisten punaisten ja valkoisten lajikkeiden lisäksi kukkakaupoista löytyy toinen toistaan kauniimpia erikoislajikkeita sekä värjättyjä ja glitterillä koristeltuja kukkia.

Jalopioni

Pionit ovat kevään ja kesän suosituimpia leikkokukkia. Suuri ja näyttävä kukka ihastuttaa pehmeillä sävyillään, joista suosituimpia ovat valkoinen ja vaaleanpunainen. Pioni kannattaa ostaa hieman nupullaan, sillä nuppu avautuu nopeasti huoneenlämpöön päästyään. Esimerkiksi väriä vaihtava pioni jää varmasti valmistuneen mieleen!

Liljat

Liljat ovat näyttävä vaihtoehto valmistujaiskukaksi. Klassisen valkoliljan lisäksi saatavilla on värikkäitä tarhasarjaliljoja sekä tuoksuvia idänliljoja.

Muista tarkistaa ettei kukan sisään ole jäänyt oransseja heteitä, jotka pahimmassa tapauksessa sotkevat tuoreen ylioppilaan tai vastavalmistuneen juhlapuvun. Mikäli heteet ovat vielä paikallaan, ne voi nyppäistä tai leikata pois.

Orkidea vastavalmistuneelle

Kymbidit

Kymbidit ovat eksoottisia ja runsaskukkaisia orkideoja – yhdessä varressa voi kasvaa jopa yli kymmenen kukkaa! Näyttävyytensä ansiosta kymbidit soveltuvat mainiosti myös valmistujaiskuvaan. Laajasta värivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja jokaiselle: kukkia on saatavilla esimerkiksi vihreänä, vaaleanpunaisena, keltaisena ja jopa ruskeana.

Jalohortensia

Hortensia hurmaa muhkealla kukinnollaan. Yksittäinen hortensia on näyttävä sellaisenaan, mutta muutaman leikkovihreät avulla siitä saa myös sievän pikku kimpun. Jotkut hortensialajikkeet myös kuivuvat kauniisti ja säilyvät näin pidempiaikaisena muistona merkkipäivästä.

Avainsanat: