Valitse sivu

Valmistujaiskukat

Onnittele tuoretta ylioppilasta tai vasta valmistunutta persoonallisesti – perinteisen ruusun lisäksi leikkokukkavalikoima tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja

Ruusu on perinteisesti valmistujaisten sekä ylioppilasjuhlien suosituin kukka, eikä ihme sillä ruusu on näyttävä pitkällä varrella sekä suurella kukinnollaan, hopean tai kultaisen värisellä nauhalla koristeltuna. Jos kuitenkin kaipaat jotain persoonallista kukkalahjaideaa, kurkista kukkakaupan kukkakylmiön valikoimaan tai anna floristille vapaat kädet. viherkasvi!

Kevään 2020 valmistujaisjuhlat pidetään historiallisen erikoisissa tunnelmissa – osa valmistuvista saavat lakkinsa ja todistuksensa koulussa, valtaosalle ne kuitenkin tulevat postitse. Pääasiassa oppilaitokset juhlivat valmistujaisia etänä, tai eivät ollenkaan. Suuremmat juhlatilaisuudet on siirretty elokuun loppuun. Valmistujaisjuhlia juhlitaan perheen kesken, suurempi joukko sukulaisia sekä ystäviä voidaan ottaa juhlintaan mukaan virtuaalisesti.

Kukilla onnittelet kätevästi, jos et itse pääse paikalle. Muista valmistunutta kauniilla kukkalahjalla – tilaa kukat suoraan kotiovelle! Kukkien toimitus myös

Lähetä onnittelukukat suoraan kotiovelle! eKukka.fi

Listasimme erilaisia leikkokukkavaihtoehtoja, jotka sopivat ylioppilasjuhlien sekä valmistujaisjuhlien kukiksi

Ruusut (Rosa)

Ruusut ansaitsevat paikkansa ykköskukkana ylioppilas- sekä valmistujaisjuhlissa. Perinteeksi jo tullut ylioppilasruusu on turvallinen ja helppo valinta. Ruusu on näyttävä, sekä värivaihtoehtoja on useita: punaisen, vaaleanpunaisen ja valkoisen lisäksi myös mm. oranssi, keltainen ja shampanja. Myös sinistä ruusua löytyy värjättynä. Ruusuja on saatavana myös kuorrutettuina, erilaisilla koristeilla sekä erilaiset puutarharuusun tyyliset valmistujaisruusut ovat trendikkäitä. Vaihtoehtoja löytyy useita!

Pioni (Paeonia)

Pionit ovat suosittuja leikkokukkia. Suuri ja näyttävä kukka ihastuttaa pehmeillä sävyillään, suosituimpia ovat valkoinen sekä vaaleanpunainen, mutta toki muitakin värisävyjä pioneista löytyy. Pioni sopii erinomaisesti myös ylioppilas- sekä valmistujaiskukaksi, se on upea ja trendikäs, kukka on niin kaunis että siitä on vaikea olla tykkäämättä. Pioni kannattaa ostaa hieman nupullaan, koska kaunis kukka avautuu nopeasti huoneenlämpöön päästyään.

Gerbera (Gerbera)

Iloiset gerberat sopivat täydellisesti myös valmistujaisjuhliin! Onnittele vasta valmistunutta tai tuoretta ylioppilasta tällä aurinkoisella leikkokukalla. Värivaihtoehtoja on useita, esimerkiksi vaaleanpunainen, pinkki, oranssi, keltainen sekä valkoinen. Gerberan kaveriksi sopii hyvin erilaiset heinät.

Miekkalilja (Gladiolus)

Miekkalilja on leikkokukkien kuningas. Se on todella näyttävä ja suuri, paksun ja vahvan kukkavarren päässä kasvaa kauniit ja herkät kukat, jotka kruunaavat koko komeuden. Värivalikoimaa on saatavilla runsaasti, yleisimmin käytetyt värit: valkoinen, oranssi, punainen, keltainen, vaaleanpunainen ja lila. Todella kaunis suuressa maljakossa yksittäin.

Liljat (Lilium)

Liljat sopivat myös ylioppilas- tai valmistujaisruusun sijasta annettavaksi, ne ovat näyttäviä ja kauniskukkaisia, suosittuja leikkokukkia. Saatavilla on valkoisen liljan lisäksi myös muita värivaihtoehtoja esimerkiksi oranssi, keltainen ja vaaleanpunainen. Tiettyjen lajikkeiden tuoksu on hurmaava! Lilja on kaunis ilmestys yksittäin maljakossa, se ei välttämättä muita kukkia viereensä kaipaa. Huomiotavaa liljoja ostaessa: tarkista ettei liljan kukan sisään ole jäänyt heteitä, jotka pahimmassa tapauksessa sotkevat tuoreen ylioppilaan tai vasta valmistuneen juhlapuvun – siitepöly tahraa. Mikäli heteet ovat vielä paikallaan, ne voi nyppäistä tai leikata pois.

Hortensia (Hydrangea)

Muhkeakukkainen hortensia hurmaa, se sopii loistavasti myös leikkokukaksi maljakkoon. Hortensiaa on saatavilla useissa eri väreissä, myös sinisenä! Voit antaa trendikkään leikkohortensian perinteisen ylioppilasruusun sijasta, se on näyttävä yksistään tai voit lisätä hortensian kaveriksi esimerkiksi oksan eukalyptusta. Hortensia on kestävä leikkokukka ja se on kaunis myös kuivattuna!

Klikkaa kukkaostoksille