Valitse sivu

Tulppaani – Kauriin horoskooppikukka

Tulppaani ja Kauris ovat täydellinen pari – molemmat kantavat itsensä hillityn arvokkaasti.

Joskus jopa konservatiiviseksi mielletyn Kauriin horoskooppikukaksi sopii täydellisesti perinteinen, hillitty ja rikkaan historian omaava tulppaani. Kaurista kuvataan myös käytännölliseksi, kurinalaiseksi ja vetäytyväksi. Kovan kuoren alla piilee kuitenkin yllättäviäkin piirteitä, joista tietävät vain lähimmät ja tarkoin valikoidut ystävät.

KAURIIN TÄHTIMERKKI
Syntymäaika: 21. joulukuuta – 20. tammikuuta
Elementti:
Maa
Hallitseva planeetta: Saturnus
Kukka: Tulppaani, joskus myös orvokki
Viikonpäivä: Lauantai

kauris horoskooppikukka
Jokaisen hillityn ja vetäytyvän kauriin sisällä asuu pieni hulluttelija. Myös tulppaanilla on kahdet kasvot. eKukka.fi

Vuosi alkaa ja päättyy Kauriin tähtimerkkiin. Samoin tulppaanien satokausi alkaa ennen joulua ja jatkuu pääsisäiseen saakka. Päätuotantokausi sijoittuu tammi-helmikuulle, ja mitä pidemmälle kevääseen mennään, sitä värikkäämmäksi tulppaanien valikoima laajenee. Saatavilla on kaikkia värejä lukuun ottamatta mustaa ja sinistä.

Punaisten tulppaanien uskotaan symboloivan syvää ja kuolematonta rakkautta. Myös Kauris rakastaa syvästi – kunhan vain lämpenee ensin.

Violetit väriaineet olivat aikoinaan kalliita, ja vain rikkaimmilla oli niihin varaa. Väriä pidettiin niin kovassa arvossa, että 1500-luvulla Kuningatar Elisabeth I kielsi kaikkia muita paitsi kuninkaallista perhettä pitämästä violetinsävyisiä vaatteita. Vielä tänä päivänäkin violetit tulppaanit ovat varakkuuden ja kuninkaallisuuden symboli. Työnarkomaaniksikin moitittu Kauris tähtää korkealle ja haluaa saavuttaa muhkean palkkapussin.

Tulppaanikimppu

Kauriin onnenpäivä on lauantai. Hän on ahertanut tunnollisesti koko viikon, joten mikä olisikaan täydellisempi päivä ilahduttaa Kaurista nipullisella kauniisti sidottuja tulppaaneja!

Avainsanat: