Valitse sivu

Valmistujaisten ihanat kukkakoristeet – 5 vinkkiä

Vinkit valmistujaisten kukkakoristeisiin

Kesä on ihanaa juhlien aikaa! Valmistujaiset, häät, ristiäiset ja rippijuhlat – kesäjuhlia tupsahtelee kalenterin viikonlopuille kuin itsestään.

Kukkakoristeet kruunaavat kesäjuhlat. Alkukesästä vietettävien valmistujaisjuhlien kukkakoristeet on kiva suunnitella hyvissä ajoin ja tilata juuri omaan kattaukseen, juhlaherkkuihin ja teemaväriin sopivat kukat kukkakauppiaan eKukka-verkkokaupasta. Valmistujaisten alla kukkakauppiaiden kukkakylmiöt ja hyllyköt pursuavat toinen toistaan iloisen värisiä kukkia ja kimppuja – joten voit myös vierailla kaupassa ja valita kukat paikan päällä.

Kodin tai juhlapaikan kukkakoristeet luovat juhlatunnelman. Vierailta saadut ylioppilas- ja valmistujaisruusut ovat kuin kirsikat kakun päällä. Varaa pitkille ruusuille korkea ja painava maljakko, johon saat vieraiden antamat lahjaruusut laitettua kauniisti esille.

Runsas kukkakimppu kruunaa kahvi- ja herkkupöydän

Kukkakimpulla luot juhlien herkkupöytään tai vieraiden kahvipöytään upean tunnelman, joka saa kaikille hyvän juhlafiiliksen. Runsas kimppu vaatii hieman tilaa ympärilleen, mutta antaa kauniin ja kesäisen hersyvän näkymän kahvipöytään. Kukkakimppu voidaan tehdä myös korkeanmalliseksi, jolloin se ei vie niin paljon tilaa herkkupöydän antimilta. Kesäistä tunnelmaa kimppuun saadaan erilaisilla heinillä ja rönsyilevillä kukilla, kuten esimerkiksi kärhöillä.

Tilaa ihana kukkakimppu koristamaan valmistujaisjuhlia eKukka-verkkokaupasta. Klikkaa sivulle eKukka.fi ja kirjoita hakukenttään juhlapaikan katuosoite tai paikkakunta. Valitse sopiva kukkakauppa ja mieleiset kukat. Voit valita kukkatilauksellesi toimituksen kotiovelle tai noudon kukkakaupalta.

Syreenisydän ihastuttaa kattauksessa

Syreenisydän on ihanan herkkä kukkakoriste juhlapöytään. Tämän syreenisydämen pohjana on käytetty rautalankaa, joka on taivutettu sydämen muotoon. Leikkosyreeni on upea, nuokkuvainen leikkokukka jota voidaan käyttää myös kukkakimpuissa ja kukka-asetelmissa. Voit tilata syreenisydämen kukkakauppiaaltasi tai kokeilla tehdä sellaisen itse. Leikkosyreeni on hieman haastava saada pysymään näin kranssin muodossa huoneenlämmössä ilman vettä. Säilytä syreenisydän jääkaapissa vai viileässä tilassa viime hetkiin asti ja nosta se esille viimeisenä. Näin varmistat, että syreeni pysyy kauniina mahdollisimman pitkään.

Pitkänmallinen kukka-asetelma tuo juhlatunnelman kahvipöytään

Kahvipöydässä on kiva seurustella vieraiden kanssa, jos keskellä pöytää on matala kukka-asetelma, joka ei estä näkyvyyttä pöytäseurueeseen. Kukka-asetelmasta tehdään yleensä pitkänmallinen – se tuo näyttävyyttä juhlatilaan. Kerro juhlien väriteema ja kukkatoiveet floristille, hän toteuttaa toiveiden mukaisen asetelman juhliisi. Pitkänmallinen kukka-asetelma sopii pöydän keskelle, sivupöydälle tai kotona vietettävien juhlien olohuoneen pöydälle.

Kukka-asetelma on myös helppo tilata eKukka-verkkokaupasta. Mikäli et löydä mieleistäsi kukka-asetelmaa kauppiaan verkkokaupan kukkavalikoimasta, voit tehdä myös puhelintilauksen. Puhelintilauksessa jätät tilauksesi puhelimitse ja maksat tilauksen netissä. Tilaa kukkakoristeille kuljetus juhlapaikalle – näin saat lisäaikaa muihin juhlapäivän kiireellisiin tehtäviin.

valmistujaiset

Kakkukukat tekevät kakusta entistä herkullisemman

Oikeat kukat antavat kakulle eläväisen ja juhlavan ilmeen. Kakkujen koristelu kukilla onkin nykyään todella suosittua ja trendikästä. Joskus kakku ei kaipaa muita koristeita kuin muutaman tyylikkään ja kakkuun sopivan kukan. Kannattaa kuitenkin muistaa pari asiaa koristeltaesssa kakkuja kukilla.

Skumppalasin söpöt koristeet

Koristele kesäjuhlien samppanjalasit ihanilla kukkasilla. Voit käyttää koristelussa luonnonkukkia tai kukkakaupasta saatavia leikkokukkia. Skumppalasikukkaset syntyvät nopeasti, tarvitset vain kukat ja niille sopivan narun. Muutamalla kukkaoksalla tehdystä mininipusta tulee sopivankokoinen koriste yhden lasin varteen. Juuttinaru sopii kivasti monenlaiseen tyyliin.

Avainsanat: