Valitse sivu

Kuivakukat ovat jälleen trendikkäitä. Näin käytät niitä sisustuksessa – kurkkaa 3 ihanaa ideaa!

Maljakkoon vai seinälle? Kestävät kuivakukat tuovat kotiin rouheaa ilmettä – kokeile näitä kolmea tapaa lisätä kuivakukkia sisustukseen.

Kuivakukat olivat viimeksi trendikkäitä 80-90-luvuilla. Nyt 2020-luvulla vanha villitys on nostanut taas päätään, ja erilaisia kuivattuja heiniä, siemenkotia ja kukkia haalitaan jälleen piristämään sisustusta. Ota trendi haltuun ja tuo kuivakukat osaksi kotiasi!

Kuivakukat ovat kiitollisia maljakkokukkia – näyttävä esillepano syntyy rohkeilla yhdistelmillä

Kaikista helpoin ja simppelein tapa sisustaa kuivakukilla on asetella ne maljakoihin. Asettelemalla eri kukkia erilaisiin maljakoihin, ruukkuihin ja kippoihin syntyy mielenkiintoinen esillepano. Yhdistele myös erilaisia muotoja ja värejä, ja kokeile kuivattaa leikkokukkia myös itse!

Kuivakukkakimput ilahduttavat sekä maljakossa että seinällä

Kuivakukkakimppu on lähes ikuinen. Koska kuivakukista rakennettu kimppu ei tarvitse lainkaan vettä, sen voi ripustaa myös hauskaksi seinäkimpuksi. Kuivakukkien valikoimasta löytyy myös erilaisia värjättyjä ja valkaistuja kukkia – tällä tavalla kuivakukkakimppu mukautuu jokaiseen sisustukseen sopivaksi.

Lue myös: Näin hoidat kuivakukkakimppua

Suositut kranssit kestävät pidempään, kun materiaalina käytetään vain kuivattuja kukkia

Macrame kuivakukista

Kuivakukat ovat loistava materiaali myös kranssien tekoon. Kranssiin saa lisää näyttävyyttä, kun siihen yhdistää makramee-seinävaatteen. Moni kukkakauppa järjestää suosittuja kranssikursseja, joissa kuivakukkakranssin tekoa voi opetella itse.

Lue myös: Näin teet trendikkään kuivakukkakranssin

Avainsanat: