Valitse sivu

Vappukattauksessa saa olla raikas ja värikäs tunnelma – katso kukkavinkit

Vappuna saa leikkiä väreillä – värikäs vappukimppu tai -asetelma kruunaa kattauksen!

Vappuna pöydät notkuvat munkeista, tippaleivistä ja itse tehdystä simasta. Juhlapäivän koristelussa käytetään perinteisesti serpentiiniä ja värikkäitä ilmapalloja – mutta millaiset kukat sopivat vapun viettoon? Ota vapun kukkavinkit talteen ja tilaa räikeät kukat suoraan kotiovelle!

Hulluttele väreillä

Vapun kukkakimpuissa saa käyttää rohkeaa värisilmää; yhdistele kukkia kaikissa sateenkaaren väreissä! Suosi kirkkaita ja puhtaita värejä, ja unohda maanläheiset ja murretut sävyt. Oman mausteensa värikkäisiin kimppuihin tuovat värjätyt kuivakukat.

Vappukukat, vapun kukkakimppu
Vappukimpuissa vihreät voi korvata värjätyillä leikkovihreillä. Kukkakimpun sitoi vuoden 2020 nuori floristi Mervi Juurikka.

Vappuasetelma juhlapöydän keskelle

Iloisen pastelliset leikkokukat tuovat keveää tunnelmaa vappupöytään. Helpon pulloasetelman tekoon tarvitset vain pieniä pulloja, purnukoita ja laseja, jotka asetellaan pöydän keskelle. Täytä pullot ja purkit vedellä ja lisää niihin mieleisesi kukat. Vedä aina uusi imupinta kukan varteen, ennen kuin asettelet sen pulloon. Viimeistele kukka-asetelma värikkäällä serpentiinillä.

Avainsanat: