Valitse sivu

Kukkalähetys

Etusivu 9 Kukkalähetys

Näin tilaat kukkalähetyksen kotiovelle

Tilaa kukat netistä itsellesi, ystävällesi tai läheisellesi. Kukkalähetys on kaunis tapa muistaa merkkipäivänä, ilon tai surun kohdatessa sekä muuten vain arjen keskellä.

eKukka.fi on Suomen laajin kukkakauppaverkosto – tilaa kukat kätevästi lähes kaikkialle Suomeen! Hakupalvelustamme löydät yli 500 kukkakauppaa, yli 200 paikkakunnalta. Asiakkaana tilaat aina kukat suoraan kauppiaalta – näin pääset tukemaan samalla pienyrittäjiä.

Näin tilaat kukat netistä

1. Klikkaa sivulle eKukka.fi

2. Kirjoita hakukenttään katuosoite ja paikkakunta

3. Valitse kukkakauppa

Valitse kukkakauppa

Kun olet valinnut mieleisesi kukkakaupan, klikkaa kaupan verkkokauppaan. Jokaisella kukkakaupalla on oma, persoonallinen tuotevalikoima. Valikoimista löydät perinteisten kukkakimppujen ja kukka-asetelmien lisäksi myös kukkamuistamiset iloon ja suruun. Kausi- ja sesonkituotteet päivittyvät kauppiaiden toimesta hieman ennen alkavaa kautta ja tulevaa sesonkia. 

Kukat kotiovelle

Kukat arkeen ja juhlaan tilaat helposti omalle kotiovellesi. Kukkien tilaaminen käy kätevästi omalta kotisohvalta,  säästät aikaa kun voit tehdä tilauksen siihen aikaan vuorokaudesta kun sinulle on parhain. Viikkokimppu, pienet juhlat tai uuden viherkasvin kaipuu – klikkaa kukkakaupan verkkokauppaan ja valitse kukat!

Muista ystävää tai lähimmäistä

Onnittele ja muista ystävääsi tai lähimmäistäsi merkkipäivän johdosta kukkalähetyksellä. Surun kohdatessa tuotevalikoimista löydät kukat myös osanottoon. Kukkalähetykseen voit liittää tilaisuuteen sopivan kortin ja omat terveisesi. 

Kukkalähetys kotiovelle

Kosketa kukilla – kukat kulkevat kotiovelle saakka, myös ilman kontaktia.

Jaa vinkki ystävillesi