Valitse sivu

Kuivakukat

Etusivu 9 Vinkit 9 Kuivakukat

Kuivakukat sisustuksessa ja kukkasidonnassa

Kuivakukat ovat nousseet huimaan suosioon – niitä nähdään nyt kukkasidonnassa sekä kodin sisustuksessa! Kuivakukkien valikoima on runsas, kukkakaupoista voit löytää erilaisia luonnollisia kuivakukkia, myös värjättyinä. Kodin sisustajien suosiossa ovat nyt upeat pampaheinät, erilaiset kauniisti kuivuvat kukat sekä palmunlehdet. Kukkasidonnassa käytetään paljon tuoreita leikkokukkia sekä kuivakukkia rohkeasti sekaisin, esimerkiksi morsiuskimpputrendissä on selvästi nähtävissä kuivakukkien suosio. Kuivakukat taipuvat myös kranssin muotoon – yhdistä vaikka makrameen kanssa! Tutustu kuivakukkien maailmaan ja ihastu.

Mitä ovat kuivakukat?

Kuivakukat ovat kestävä ja todella helppohoitoinen vaihtoehto tuoreen kukkakimpun rinnalla. Kuivatut kukat eivät tarvitse lainkaan hoitoa, ne vain asetellaan maljakkoon kauniisti. Niittymäinen kukkakimppu näyttää kuivattunakin trendikkäältä.

Hurmaava pampaheinä

Pampaheinä on yksi suosituimmista kuivakukista. Sitä käytetään kodin sisustuksessa suurissa maljakoissa, kukkasidonnassa tuomaan näyttävyyttä sekä kuivakukkakransseissa.

DIY Heinäkranssi

Kranssien sitominen on terapeuttista puuhaa! Ihanista luonnonmateriaaleista saa tehtyä persoonallisia kransseja itselle tai lahjaksi. Heinät kuivuvat kauniisti ja kranssi saa koristaa ovea tai seinää pidempäänkin. Katso ohjeet ja tee itse upea heinäkranssi!

DIY Kuivakukkakranssi

Erilaisista kuivakukista syntyy kauniita kransseja, jotka ihastuttavat pidemmänkin aikaa. Kranssiin voit yhdistellä kuivakukkia sekä kauniisti kuivuvia tuoreita leikkokukkia. Kranssi on kiva lahja ystävälle tai läheiselle – tehkää vaikka yhdessä! Katso ohjeet, kuinka teet kuivakukkakranssin itse.

eKukka.fi – Suomen suurin kukkakauppa

 

Kukita arki ja juhla! Tilaa kukat kätevästi netistä, nouda liikkeestä tai valitse toimitus. Klikkaa sivuille eKukka.fi, kirjoita hakukenttään katuosoite, postinumero tai paikkakunta. Valitse mieleisesi kukkakauppa ja kukat! Yllätä ystäväsi tai rakkaasi kukkapaketilla suoraan kotiovelle – tai vaikka työpaikalle! eKukan verkkokaupasta löydät kukat elämän jokaiseen hetkeen, niin iloon kuin suruunkin.

Jaa vinkki ystävillesi