Valitse sivu

Kuivakukat

Etusivu 9 Vinkit 9 Kuivakukat

Kuivakukat sisustuksessa ja kukkasidonnassa

Kuivakukat ovat nousseet huimaan suosioon – niitä nähdään nyt sekä kukkasidonnassa että kodin sisustuksessa!

Kuivakukkien valikoima on runsas, ja kukkakaupoista voit löytää erilaisia luonnollisia ja värjättyjä kuivakukkia.

Kodin sisustajien suosiossa ovat nyt upeat pampaheinät, erilaiset kauniisti kuivuvat kukat sekä palmunlehdet. Kukkasidonnassa käytetään tuoreita leikkokukkia sekä kuivakukkia rohkeasti sekaisin. Kuivakukat taipuvat myös kranssin muotoon. Tutustu ja ihastu kuivakukkien maailmaan!

Hurmaava pampaheinä

Pampaheinä on yksi suosituimmista kuivakukista. Sitä käytetään kodin sisustuksessa ja tuomaan näyttävyyttä kukkakimppuihin, asetelmiin ja kuivakukkakransseihin.

DIY Heinäkranssi

Kranssien sitominen on terapeuttista puuhaa! Ihanista luonnonmateriaaleista saa tehtyä persoonallisia kransseja itselle tai lahjaksi. Heinät kuivuvat kauniisti ja kranssi koristaa ovea tai seinää pidempäänkin. Katso ohjeet ja tee itse upea heinäkranssi!

DIY Kuivakukkakranssi

Erilaisista kuivakukista syntyy kauniita kransseja, jotka ihastuttavat pidemmänkin aikaa. Kranssiin voit yhdistellä kuivakukkia sekä kauniisti kuivuvia tuoreita leikkokukkia. Kranssi on kiva lahja ystävälle tai läheiselle – kranssin teko sujuu myös yhdessä! Katso ohjeet, kuinka teet kuivakukkakranssin itse.

Joko tunnet peikonpähkinän?

Peikonpähkinän kuivatut oksat kiemurtelevat korkkiruuvimaisesti. Hauskat oksat tuovat mielenkiintoa sekä sisustukseen että kukkakimppuihin.

Näin kuivatat kukkia itse

Monet kukkakauppojen leikkokukat kuivuvat kauniisti, ja niitä on helppo kuivattaa myös itse. Säästä kukkakimppujen aarteet ja kokeile kuivattaa esimerkiksi pioneita tai proteoita.

Macrame kuivakukilla

Boheemin sisustuksen katseenvangitsija syntyy yhdistämällä kuivakukat macrame-seinäkoristeeseen! Neuraaliin sävymaailmaan sopii värjäämättömät ja valkaistut kuivakukat.

Vaalea kuivakukkakimppu

Vaaleista kuivakukista tehty kukkakimppu sopii arkeen ja juhlaan. Trendikkäät pampaheinät ja palmunlehdet yhdistyvät näyttäväksi ja raikkaaksi kimpuksi, joka kestää maljakossa vuosia. 

eKukka.fi – Kukkia klikkauksella

 

Kukita arki ja juhla! Tilaa kukat kätevästi netistä, ja nouda tilauksesi liikkeestä tai valitse toimitus. Klikkaa sivuille eKukka.fi, kirjoita hakukenttään katuosoite, postinumero tai paikkakunta. Valitse mieleisesi kukkakauppa ja kukat, ja yllätä ystäväsi tai rakkaasi kukkapaketilla suoraan kotiovelle – tai vaikka työpaikalle! eKukan verkkokaupasta löydät kukat elämän jokaiseen hetkeen, niin iloon kuin suruunkin.

Jaa vinkki ystävillesi