Valitse sivu

Isänpäivän kukkakimput – katso 3 ideaa

Kukkakimput maailman parhaalle isälle

Isänpäiväkukat mielletään usein sinisiksi. Leikkokukista löytyy sinisiä kukkia kuitenkin vain vähän, mutta onneksi isänpäivän viettoon käy kaikki muutkin värit. Valitse isänpäivän kukat isän lempivärien mukaan, ja tilaa kukkalähetys vaikka suoraan kotiovelle.

Tutustu kolmeen eri värivaihtoehtoon ja nappaa talteen isänpäivän kukkavinkit!

Isänpäiväkukat

Valovoimainen violetti

Violetit ruusut ja neilikat loistavat kirkkaissa sävyissä. Hailakan violetti ja pienikukkainen syysasteri tuo kimppuun sävyvaihtelua, ja runsas vihreiden käyttö tekee kimpusta rehevän ja luonnonläheisen. Neilikka on kestävä leikkokukka, joten tästä kimpusta on iloa pitkäksi aikaa!

Isänpäivä

Energinen oranssi

Oranssit ruusut tuovat energisyyttä ja valoa marraskuuhun. Kuisman marjat tuovat kimppuun syystunnelmaa, ja vaaleanpunaiset eustomat pehmentävät muuten voimakasta värimaailmaa. Piilota isänpäivälahja kukkien sekaan; kuksalla koristelu kukkakimppu on hauska ja mieleenpainuva yllätys.

Isänpäivä

Perinteinen sinivalkoinen

Kukkakimppuihin saa ripauksen sinisyyttä myös värjätyillä kukilla. Voimakkaan siniseksi sävytetyt harsokukat ovat kaunis pari ruusuille ja syysleimuille. Jos isä on erämies, kimppuun saa metsäistä tunnelmaa havuilla, mustikanvarvuilla ja jäkälän peittämillä oksilla.

Avainsanat: