Valitse sivu

Isänpäivän kukkalahjat – katso viisi ideaa

Viisi lahjaideaa maailman parhaalle isälle

Isänpäivän kukat mielletään perinteisesti sinisen ja violetin eri sävyisiksi, mutta punaiset ja oranssit kukatkin käyvät mainiosti rakasta isää muistaessa! Olihan supermiehelläkin punainen logo rinnassaan, joten miksi ei punaiset ruusut voisi koristaa maailman parhaimman isän pöydällä. Kukilla on helppo viestiä rakkaalle isälle tunteistaan, tämä juhlapäivä kaipaa kahvipöytään rohkeaa ja persoonallista kimppua. Kukkalahjaideoita on runsaasti, voit antaa perinteisen kimpun sijasta, vaikka rouhean kranssin isän autotallin ovea koristamaan tai kukka-asetelman piristämään ahkeran isän työpöydälle. Lahjapaketinkin voi koristella kukilla!

Tässä muutama lahjaidea, miten voit muistaa isää kukkasilla:

Perinteinen kukkakimppu

Kukkakimppu on varmasti tykätty lahja. Kukat luovat juhlapäivään sen juhlan tunteen, ne piristävät ja ilostuttavat mieltä. Voit kysellä ja udella vaivihkaa isäsi lempivärejä ja ottaa ne huomioon kukkakimppua tilatessa. Sininen on varma väri isänpäiväkimpussa, mutta voit kokeilla rohkeasti myös muita värejä! Isäsi pitää varmasti. Punainen on voiman väri ja oranssi symboloi energiaa. Jos isäsi on oikea ilopilleri, tilaa suuri ja näyttävä kimppu keltaisista kukista! Tyylikäs ja asiallinen kimppu syntyy vihreistä ja valkoisista kukista. Kukkakimppu on hyvä lisälahja, oikean lahjan rinnalla, tai pienen lahjan voi vaikka piilottaa kukkien sekaan!

Kukka-asetelma ja lahjayllätys

Tässäpä hauska idea…Hieno kukka-asetelma, joka kätkee komeiden kukkiensa taakse kivan yllätyslahjan esimerkiksi pullon isän lempijuomaa tai vaikka sukkapaketin! Lahjaidea ripauksella huumoria, aivan taatusti saa isän kasvoille leveän hymyn. Tähän lahjaan tarvitset tietenkin tietää isäsi lempijuoman tai sukkien koon, kiikuta lahja lähimpään kukkakauppaan ja pyydä floristia tekemään kukka-asetelma, johon yllätys menee sopivasti piiloon. Jos isäsi on ahkera saunoja, miten olisi lahjaksi uusi saunakiulu. Siinä olisi myös oivallinen kukka-asetelma astia! Kukka-asetelma astiaksi käy melkein mikä vain, missä kukat pysyvät kyydissä, mielikuvitus valloilleen!

Kranssi

Harvalla isällä varmaan on autotallin ovea koristamassa kranssi, mutta tämän lahjaidean myötä, varmasti useammalla on! Voit ostaa kranssin kukkakaupasta, tai kokeilla tehdä sen itse. Sen lisäksi, että kranssin teko on rentouttavaa ja hauskaa, saat isällesi persoonallisen ja omatekemän kranssin. Kranssin voit tehdä luonnonmateriaaleista, mitä rouheampi ja rohkeampi, sen parempi.

Kukilla koristeltu lahjapaketti

Jos ajattelit ostaa isällesi uuden kravatin, kirjan tai vaikka rannekellon, pienen lahjapaketin saa näyttämään juhlalliselta komealla kukkakoristeella. Tähän lahjaideaan tarvitset tietenkin ostamasi lahjan, jonka viet kukkakauppaan floristin käsiin. Ammattitaitoinen floristi osaa varmasti loihtia lahjapaketista näyttävän! Myös isäsi lempijuoman voi koristella kukilla! Kysy lisää lähimmältä kukkakauppiaaltasi.

Helppohoitoiset viherkasvit

Iskäthän ovat vähän semmoisia hupsuja, jotka saattavat unohdella asioita. Sen vuoksi on olemassa helppohoitoisia viherkasveja, joita voi viedä lahjaksi näille hupsuille isille! Kaktukset ovat hauskoja ja jopa hieman miehisiä, monipuolinen valikoima takaa juuri omalle isälle sopivan näköisen kaktuksen löytymisen. Miten olisi isälle oma rahapuu? Palmuvehka on hieman kookkaampi vaihtoehto, mutta erittäin helppohoitoinen.

Ajattele millainen kukkalahja sopisi juuri sinun isällesi. Millaisesta kukkalahjasta hän ilahtuisi? Selaa sopiva kukkakauppa täältä ja lähetä isälle mieleenpainuva kukkalähetys.

Avainsanat: