Valitse sivu

Kukat vauvakutsuille – odottavalle äidille lahjaksi suloinen mahaseppele

Mahaseppele sopii Baby shower -juhliin

Baby shower -juhliin eli vauvakutsuille on kiva suunnitella erilaisia koristeita. Kukat vauvakutsuille on hyvä suunnitella ja tilata jo hyvisssä ajoin. Anna odottavalle äidille lahjaksi suloinen mahaseppele – hän voi pitää sitä Baby shower -juhlissa ja se yllään hän saa raskausvatsasta kauniita kuvia muistoksi.

Mahaseppele voidaan sitoa tyttöväreissä, poikaväreissä tai neutraalein värein, jos vauvan sukupuolta ei vielä tiedetä. Kestävistä kukista sidottu masuseppele kestää hyvin koko juhlan.

Kukat vauvakutsuille - odottavalle äidille lahjaksi suloinen mahaseppele
Mahaseppeleen voi laittaa myös koristeeksi pöydälle. eKukka.fi

Kukat vauvakutsuille

Baby shower -juhlat ovat yleistyneet Suomessa. Ne pidetään yleensä odottavalle äidille hyvissä ajoin ennen laskettua aikaa. Juhlien on tarkoitus olla salaiset – odottavan äidin ystävät järjestävät juhlat yllätyksenä.

Kukat tuovat vauvakutsuille juhlan tuntua. Tässä ideoita Baby shower -juhlien kukituksiin:

Herkkupöytään sopii mainiosti kaunis, teeman väreihin sopiva kukkakimppu tai kukka-asetelma. Mahaseppele tai pääseppele tuo odottavalle äidille erityisen tunteen – ihanat juhlat on järjestetty häntä ja tulevaa pienokaista varten! Baby showeriin kuuluu olennaisesti myös vaippakakku.

Yksi lahjaidea on ostaa odottavalle äidille lahjakortti kukkakauppaan. Hän saa käyttää sen tuleviin ristiäisten tai nimiäisten kukkakoristeisiin.

Vaippakakku on suosittu lahja odottavalle äidille. eKukka.fi
Vaippakakku on suosittu lahja odottavalle äidille. eKukka.fi

Lue lisää

Ihanimmat ideat Baby shower-juhliin

Avainsanat: